életrajz

""Ott volt egy táncoló csillag és alatta megszülettem."" -- William Shakespeare

Halassy Marianna Budapesten született, ahol iskolái befejezése után mint népi iparművész dolgozott. Népművészeti ismereteinek bővitése érdekében bejárta az országot aminek során nemcsak a falusi ember művészetével, de annak életstilusával is megismerkedett. Ez a tapasztalás elmélyitette benne a környezettel való harmonikus élet kialakitásának fontosságát. Utazásai során megismerkedett a népi gyógyászattal és a természet által oly bőségesen kinált gyógyitó növényekkel.

Marianna érdeklődése a holisztikus életmód iránt 1982-ben kezdődött amikor is egy súlyos betegség új irányba terelte életét. A modern orvostudomány eredménytelen kezelése miatt Marianna a holisztikus gyógyászat felé fordult. A Hatha jóga elsajátitásával, a taoista filozófia tanulmányozásával, gyógynövények és hipnózis alkalmazásával egy pár hónap alatt visszanyerte egészségét.

1984-ben az Egyesült Államokba költözött, ahol folytatta tanulmányait. A hipnózis területén magas szintű képzettséget szerzett a gyógyászati és fogászati hipnoterápiában, regressziós terápiában és NLP (NeuroLinguistic Programing) technikában. A Feng Shui Kutatóintézetnél (FSRC), Mester Joseph Yu irányitása alatt mélyitette tudását a taoista tudományokban.

Marianna jelenleg Ohio államban él, ahol a CHI Creative Healing Intézetnél praktizál mint okleveles kinai metafizikai tanácsadó segiti klienseit egy egészségesebb és harmonikusabb élet kialakitásában. Tudását tovább mélyitve folyamatosan képzi magát a klasszikus feng shui, a kinai asztrológia és az Yi Jing terűletén.

Oktatóként és tanácsadóként rendelkezésre áll az Egyesült Államokban és Magyarországon.

Elérhetőség

E-mail: mariannahalassy@gmail.com

Képesitések

"A bölcsesség nem az iskolázottság eredménye, hanem egy egész életen át tartó törekvés annak megszerzésére." -- Albert Einstein

International Medical and Dental Hypnotherapy Association (IMDHA) Michigan, USA

- Okleveles Hipnoterápeuta

- Reiki Mester

Feng Shui Research Center, Canada

- Okleveles Feng Shui tanácsadó, Négy Pillér és Lila Csillag (kinai asztrológia) és I Ching konzultáns

- Okleveles kinai arcdiagnósztikai (fiziognómia) tanácsadó

- Okleveles kinai metafizikai tanár. A FSRC kinevezett tanár az Egyesült Államokban és Magyarországon.

Szervezeti tagság:

    • FSRC Feng Shui Research Center, Canada

    • IMDHA International Medical Dental Hypnotherapy Association, USA

    • PGHC Personal Growth Hypnosis Center Ohio, USA

    • Issac Chung's International Face Reading Association

    • (PHS) Parrot Hope Sanctuary

Nyelvet beszél:

Angol és magyar